Professionell hjälp med familjerätt

Våra jurister hjälper dig inom alla områden när det kommer till familjerätt. Till oss kan du vända dig om du står inför en separation eller om du behöver hjälp med samboavtal och testamente. Våra kunniga medarbetare hjälper er att upprätta äktenskapsförord när det behövs och kan hjälpa er med att hitta den bästa lösningen för bägge.

När det kommer till separationer och vårdnadstvister kan vi se till att föra dialogen med motparten och göra domstolsprocesser smidigare. Vi kan också hjälpa till att företräda vid socialnämnden och hos socialtjänsten. Hos oss kan du lita på att du alltid får det professionella stöd du behöver inom familjerätt.

Familjerätt - Skurups kommun

Familjerätt vid separation

Vid separationer kan det ibland bli konflikter kring umgänge och boendefrågor. Våra jurister som arbetar med familjerätt hjälper dig så du kan känna dig trygg. Det kan ibland vara extra svårt att navigera kring reglerna för samboskap vid separationer. Inom vårt område hanterar vi sambofrågor, äktenskapsfrågor, bouppteckningar och mycket mer som finns under familjerätt.

När det kommer till separationer så hjälper vi dig med all kommunikation före, under och efter med motparten om du behöver stöd. Vi ser också till att hitta de bästa lösningarna för barn och deras behov av boende och umgänge. Du kan alltid lita på att vi har barnens och ditt bästa i fokus i rättsfrågor.

Kontakta oss för rådgivning

Oavsett fråga kring familjerätt kan du kontakta oss och våra kunniga jurister för att boka möte. Vi hjälper dig på det sätt du behöver och ser till att ditt och barnets välbefinnande är i fokus. När det kommer till rättshjälp så finns det ofta ett skydd i din hemförsäkring. Vi hjälper dig med att hitta lösningarna tillsammans med försäkringsbolaget. Skulle du inte ha en försäkring kan vi undersöka andra lösningar. Därför ska du inte tveka att kontakta oss om du behöver hjälp kring rättsfrågor som rör familjen.

När du anlitar oss så får du alltid en företrädare med rätt kompetens, oavsett om det gäller en svår separation eller frågor kring arv. Vår målsättning är att våra klienter ska känna sig väl omhändertagna oavsett fråga.