Våra tjänster

Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp inom olika familjerättsliga områden. Det kan vara såväl enklare frågor när ni ska flytta ihop eller svårare situationer i samband med en separation. Våra kunniga jurister kan hjälpa dig när du behöver det. Vi ser till att lösa dina problem på ett professionellt och vänligt sätt.

När du anlitar oss kan du lita på att den medarbetare som hjälper dig har rätt utbildning och erfarenhet för fallet. Det gäller oavsett om du behöver representation i domstol eller vid frågor som rör arv.

Vi företräder dig

När du vänder dig till oss kan vi se till att du får den bästa representationen du behöver. Oavsett fråga så kan du alltid känna dig trygg med våra medarbetare.

Några vanliga juridiska frågor vi arbetar med är:

  • Ekonomisk familjerätt
  • Dödsfall och arv
  • Umgänge- och boendefrågor vid separationer
  • Hjälp vid tvister

Våra kunniga jurister finns till hands inför, under och även efter en domstolsprocess så att du kan känna dig trygg.

Kontakta oss om du behöver hjälp

Funderar du på att separera kan det vara en svår tid. Vi hjälper dig med frågor som uppstår innan en separation och hjälper dig under hela processen. Ibland kan det uppstå juridiska frågor inför ett äktenskap. Det kan vara att ni har barn sedan tidigare, det vill säga särkullbarn. Vi hjälper er att hitta de bästa lösningar för er. Så när du behöver juridisk rådgivning, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för dig.