Professionell hjälp med familjerätt

Våra jurister hjälper dig inom alla områden när det kommer till familjerätt. Till oss kan du vända dig om du står inför en separation eller om du behöver hjälp med samboavtal och testamente. Våra kunniga medarbetare hjälper dig även att upprätta äktenskapsförord när det behövs. När det kommer till separationer och vårdnadstvister kan vi se till att föra dialogen med motparten och sköta domstolsprocessen. Hos oss kan du alltid lita på att du får det professionella stöd du behöver.

Separationer

Vid separationer kan det ofta bli konflikter. Våra jurister hjälper dig dock med detta. Vi hanterar sambofrågor, äktenskapsfrågor, bouppteckningar, och mycket annat som har med familjerätt att göra. När det kommer till separationer hjälper vi dig med all kommunikation med motparten före, under och efter förhandlingarna. Vi ser också till att hitta de bästa lösningarna när det är barn med i bilden. Du kan alltid lita på att vi har barnens och ditt bästa i fokus.

Kontakta oss för rådgivning

Oavsett vad kring familjerätt du behöver hjälp med kan du kontakta oss och våra kunniga jurister för att boka ett möte. Vi hjälper dig på det sätt du behöver och ser till att ditt välbefinnande är i fokus. Vi arbetar även tillsammans med ditt försäkringsbolag när det kommer till frågor som hemförsäkringar och liknande. Har du inte någon försäkring kan vi hjälpa dig på annat sätt. Oavsett vilken typ av rättsliga frågor relaterade till familj det gäller finns vi därför här för att hjälpa dig. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du behöver vår hjälp. Vi ser fram emot att få företräda dig och ge dig den hjälp du behöver.