Om oss – Henriksson Juristbyrå AB

Vi på Henriksson Juristbyrå AB är jurister som har en bred kompetens. När det kommer till juridiska frågor inom familjerätt kan vi hjälpa dig eller er oavsett fråga. Vår målsättning är att du alltid ska känna dig trygg och känna att du är insatt i vad som händer. Därför är service och bemötande en nyckelfråga för oss.

En Juristbyrå att lita på

Oavsett om det gäller en separation där det blivit tvister kring barn och boende eller om du vill ha hjälp med ett samboavtal kan du lita på att vi har våra klienters bästa i fokus. Vår målsättning när vi arbetar med frågor som rör barn är att barnets bästa ska vara i fokus.

Vi på Henriksson Juristbyrå AB ser till att förhandla i domstol såväl som med motsatta parten. Hos oss får du det rättsliga skydd som du behöver. Vid svårare fall har vi alltid tillräckligt med kompetens och resurser för att stödja och hjälpa till på bästa sätt. Vi är måna om att våra klienter ska känna tillit.

Mer än bara rådgivning

När det kommer till familjerätt kan det ibland uppstå konflikter och våra medarbetare har gedigen erfarenhet av förhandlingar och dialog. Hos Henriksson Juristbyrå AB kan du lita på att vi har ditt bästa i fokus.

Våra medarbetare är alltid måna om att du ska känna dig trygg, delaktig och förstå varje steg i en process. Därför går vi igenom alla delar på ett sätt så att juridiska frågor blir förståeliga, för både vuxna och barn.